Weekendturneringerne

IMG 4620

Efterårsferiens sidste weekend har budt på 2 mindre turneringer i Køge Skakklub.
Der var arrangeret turnering for at træne klubbens ungdom. Heldigvis var der dukket 3 udenbysspillere frem til de 2 dage med 7 runder. De var dog alle 3 så ubeskedne at indtage de 3 første pladser. Matthias Rasmussen fra Maribo lagde meget stærkt ud med 6 point ud af 6 mulige, men tabte i sidste runde til Wiliam Phil fra Skakforeningen Odysseus. Han blev derfor indhentet af Daniel Jarlskov fra Nørrebro Skakklub, der netop kun havde tabt til Matthias Rasmussen. William endte som nummer 3.
Man kan så nok regne ud, at vore egne måtte indtage de mere sekundære pladser. Her klarede Bertram Wester sig bedst, idet han scorede 4 point, mens Mathias Frej med 3½ point endte på 5. pladsen. De følgende pladser tog Konrad Volder, Isak Brintlev og Nikolaj Li sig af.

Turneringstabellen ses her.

Et par billeder fra turneringen:
IMG 4620IMG 4621IMG 4622IMG 4623IMG 4631

I voksengruppen var Vaidas Meskenas blevet hentet op fra ungdomsgruppen, så der var 6 deltagere, der kunne spille alle-mod-alle.
Virginija Meskeniene blev en meget overraskende vinde med 4 point, mens Erik Carlsen og Paulius Meskenas tog sig af den delte 2. plads.
Overraskende var det, at Virginija kunne vinde over Paulius, og da Finn Stuhr i sidste runde i stedet for at vinde en officer tabe én, så var turneringssejren i hus.
Dejligt var det at se Wojciech Pawlak tilbage ved skakbrættet efter 2 års pause.

Turneringstabellen ses her.

Et par billeder fra turneringen: 
IMG 4618IMG 4619IMG 4635

Der er lukket for kommentarer.