Tre gode Køge-runder

IMG 4272 2

Inden de sidste to runder af Køge Forårs Weekend-EMT 2018 ligger de to Køgespillere Henrik Dahl Pedersen og Kasper Henriksen på en  delt første plads med 3 point. De skal så møde hinanden i fjerde runde, som derfor kan blive afgørende for turneringssejren.
Også Henrik Mølvig har klaret sig godt, idet han har 2½ point for sine 3 første runder. Han ligger således på en udelt tredje plads inden søndagens sidste to runder.
Henrik Smidt-Nielsen har scoret 2 point og ligger på en delt fjerde plads og er stadig med i kapløbet om præmierne i sin præmiegruppe.
Nævnes skal tredje rundes store overraskelse, hvor Virginija Meskeniene vandt over Jesper Pondal. Jesper var ellers kommet bedst fra start, men var ikke koncentreret nok, hvorefter han pludselig var fanget i et matnet. Virginija havde i partiet inden spillet remis mod sønnen Paulius Meskenas, hvilket i sig selv var en stor overraskelse.
I gruppe 2 deltager Vaidas Meskenas og Vahid Jusufi fra Køge. De ligger midt i feltet med hver 1½ point og kan således stadig blande sig i præmiestriden.
Turneringstabellen ses her.

På de følgende billeder ses de Køgespillere med modstandere i gruppe 1. Bag Kasper anes også Henrik Mølvig.

IMG 4272 2
IMG 4273 2

Der er lukket for kommentarer.