To holdkampe mere

IMG 4950

Tirsdagens hjemmekamp i C-række 2 stod mellem Køge 5 og Skovo 2. Køge 2 var ramt af et par afbud, da såvel Finn Stuhr og Kurt Jensen havde valgt ferie frem for skak. Derfor var der hjælp fra reserverne Mathias Frej Gyring-Nielsen og Vaidas Meskenas. 
Vaidas kom lidt uheldigt fra start, idet mor troede, at alle holdskakkampe startede 19.30 og ikke 19.00 som  i C-rækken. Til gengæld kom han godt i gang med selve partiet. Han glemte desværre sin udvikling og kom hurtigt under pres. Partiet var stadig i balance, men da Vaidas vælger det forkerte tårn, går han nærmest i selvmat. 
Morten Hald kommer hurtigt under pres i sit parti. Modstander Allan Ankjær tilbyder en bonde i åbningen, men får udvikling til gengæld. Han holder Mortens konge i et matpres, som burde have resultetet i gevinst. En lille fejl vender dog spillet, og Morten vinder let.
Niels Steen Larsen vinder en kvalitet i åbningen, men bruger for meget tid og taber, selvom han står klart bedst. Tilbage er Frej i en lige stilling med lidt mindre tid på uret. Under udsigt til bondeforvandling offer Rasmus Møller sin springer, hvorefter det bliver en kamp med tiden for Frej. Frej holder heldigvis hovedet koldt, og med få sekunder tilbage ofrer han sit tårn på modstanderens sidste bonde, og partiet er remis.
Slutresultatet bliver derfor 1½ – 2½. En præstation som holdet kan være godt bekendt. Individuelle resultater og tabellen findes her.

Onsdagens udekamp mod Dianalund 2 i B-række 2 blev vundet sikkert af Køge 4 med 3 – 1. De to remiser var måske lidt overraskende, idet såvel Paulius Meskenas og Virginija  Meskeniene var klare ratingfavoritter, men den sikre sejr fastholdt holdet på første pladsen i rækken, selvom det nu kun er med ½ point.
Med et lidt lettere program end Sorø 1 og Dragsholm 1 ser det meget lovende ud for Køge 2. Her følger de individuelle resultateter og tabellen.

Lidt billeder fra hjemmekampen:

IMG 4950
IMG 4951
IMG 4952
IMG 4953IMG 4955

Der er lukket for kommentarer.