Stort nederlag til Kalundborg

Bekymrende og stort nederlag på hele 6½ – 1½ til Kalundborg i mesterrækken kvæler en hver drøm om oprykning til divisionen.

Flere afbud og stærk modstand fra Kalundborg gør udslaget i søndagens udekamp i mesterrækken. Derved blev drømmen om oprykning definitivt kvalt, og kræfterne skal nu koncentreres om at undgå nedrykning i stedet.
Afbud fra Klaus Hesterhauge og Erik Carlsen, der skulle tage sig af afslutningsrunden for 2. division gr. 2, var nok medvirkende til det så store nederlag. Det var fra et ratingmæssigt syn ikke så stor en forskel på de to holdopstillinger, idet Kalundborg dog var favorit med 4,75 – 3,25. Så en dårlig dag for Køge 2 var der også tale om.
Koncentrationen skal nu fokuseres på sidste runde, hvor holdet møder Faxe 1. Køge 2 ligger på en øjeblikkelig 6.-plads og kan derfor med et lignende resultat risikere at være blandt de 2 nedrykkere til A-rækken. Det vil være en kæmpe fiasko i forhold til de drømme klubben har for 2.-holdet. Nemlig snarlig oprykning til divisionen, så springet mellem Team Xtracon Køge ikke er for stort. Det er jo trods alt herfra, at reserver til 1.-holdet skal hentes.
Vi burde selv kunne afgøre sagen i sidste runde, da Faxe 1 kun ligger 1 point foran Køge 2.
De tre pointtagere fra søndagens kamp var Jesper Pondal, Henrik Smidt-Nielsen og Sander Stage-Steffensen, der alle spillede remis.
Turneringstabellen kan findes her.

Der er lukket for kommentarer.