Stadig spænding i mesterrækken

IMG 2471
Køge 2 vs. Slagelse 1 endte 4 – 4.

Der var lagt op til en spændende match, da Slagelse 1 søndag den 29. januar troppede op til topopgør og LIVE-skak i Køge.
Slagelse, der var på en delt 1.-plads i mesterrækken sammen med Maribo, var et halvt point foran Køge 2, så udfaldet af kampen kunne på længere sigt blive aførende for oprykningen til divisionen.
Matchen startede godt for Køge 2, idet såvel Bjarne Andersen, Jesper Pondal og Peter Ove Krogh var kommet rigtigt godt fra start. Kun Erik Carlsen havde spillet lidt slapt i åbningen og var nødt til at ofre en bonde for at holde ligevægten. Da modstanderen i træk 22 tilbyder remis, tager han imod.
Derefter følger også Klaus Hestehauge med en remis og ikke længe efter også Bjarne, der nok ikke spillede energisk nok i fortsættelsen på sin gode åbning.
Jesper Pondal var dog efter at have flot og afgørende kongeangreb kommet i vanskeligheder, der endte med at koste 2 lette officerer for tårn og bonde, men da modstanderen lidt for hurtigt fik åbnet for dronningefløjen, fik Jesper modangreb med tårnet. En snueramt og lidt fortvivlet Lars Jørgensen tilbød derfor remis.
I mellemtiden havde Henrik Smidt-Nielsen spillet sig til en klar gevinststilling, men da Kasper Henriksen, der var oppe mod meget stærke Marco Ferrante, var kommet lidt i vanskeligheder, måtte han ned med nakken.
I Peter Oves parti var de tunge officerer blevet afviklet og tilbage var kun bønder og sortfeltet løber. Svært at vinde, så det endte remis. Også Peter Wang spillede remis efter at have kæmpet længe for gevinsten.
Altså 6 remiser og en gevinst til hver. Roses skal Henrik Smidt-Nielsen for sit flotte parti.
Alle partierne kan ses på hold.skakturnering.dk.

IMG 2471

Henning Pedersen mod Henrik Smidt-Nielsen

IMG 2475

Marco Ferrante mod Kasper Henriksen

Der er lukket for kommentarer.