Stadig oprykningschance

Efter gårsdagens og mandagens to kampe i A-rækken er der stadig en fin chance for oprykning for 3.-holdet til mesterrækken.
Trods et noget svækket hold mod Sydøstlolland i aftes lykkedes det holdet at spille 4 – 4, der var lige nok til at opretholde forhåbningen om oprykning. Blot et halvt point mere havde dog gjort chancen endnu større, da det ekstra matchpoint let kan blive afgørnde efter sidste runde den 17. marts. Sådan skulle det dog ikke være.
Vi må trods alt være glade for, at vi stadig har oprykningsmuligheden. Muligheden opstod efter søndagens afsluttende runde i 2. division gruppe 2, hvor det blev 2 fynske hold, der rykkede ned. Det betyder nemlig, at der ikke er nedrykning til vores mesterrække, der igen betyder, at der i sidste ende bliver plads til en ekstra oprykning fra A-rækken. Den håber vi således at sætte os på, da vi ikke forventer, at kunne indhente Vordingborg på 1.-pladsen.
Gårsdagens vindere var Bjarne Andersen, Morten Hald, Rasmus Tønnesen og Finn Stuhr, mens tabrne var Peter Ove Krogh, Jørgen Nielsen, Jan Tønnesen pg Nicolai Tønnesen. Godt kæmpet af holdet, som jeg tror, var sat ektra meget op af indpisker Finn Stuhr.
Tabellen ses her.
Billeder følger måske!

Der er lukket for kommentarer.