Skaktræning i Køge Skakklub

images 1

Du får her et tilbud om at udvikle dine skakevner og blive bedre på de 64 felter!! Det er en unik mulighed for dig at få en yderst kompetent gennemgang af dine partier. 

Analysering af egne partier er en af de vigtigste elementer, når man vil forbedre sin skakkunnen! Derfor håber klubben at alle vil deltage i dette træningstilbud!
images 1

I samarbejde med IM Steen Fedder (ELO 2380) tilbyder Køge Skakklub alle medlemmer af klubben en fantastisk mulighed for at få et eller flere af sine skakpartier gennemgået og analyseret af Steen. Tilbuddet er gratis for alle medlemmer af Køge Skakklub.

Steen har tidligere deltaget i både DM-klassen, Skak-OL samt EM-turneringer. Han har pensioneret sig selv som aktiv spiller, men er stadig vild med skak!

For at deltage skal du blot sende et af dine kommenterede partier til Steen. Både skriftlige kommentarer og trækforslag er fint. Steen vil analysere det!
Har du flere partier som du ønsker gennemgået – så snak med Steen om, hvornår det kan lade sig gøre, at kigge på alle partierne!

Steen skal bruge ca. 1 uge på at gennemgå/analysere dit parti og det aftales mellem jer – hvilken torsdag – I ses i klubben til partigennemgang.

Derefter mødes du og Steen i klubben. Her vil Steen gennemgå dit parti sammen med dig og fremhæve stærke og svage sider og komme med anbefalinger om hvordan du kommer videre med din skak!

Istedet for partigennemgang er det også muligt at få repeteret slutspilteknik. Det er der også plads til på torsdage!

Send dit parti enten i pgn-format (Chessbase) eller almindelig skreven tekst – gerne som foto af læselig partiliste. Du bestemmer!
Steens email: Steenfed@hotmail.com

294456042 5305800796171015 6432630851126021644 n

Alle i klubben er velkomne – lige fra nybegyndere til garvede mesterspillere! Vi forestiller os at en partigennemgang tager 30-60 min. På en aften kan man i så fald nå at gennemgå 2-3 partier.

Vi mener, at det kan være særdeles spændende og givtigt for alle, at se hvad andre spiller og tænker – både når det drejer sig om en åbningsvariant eller en situation i midtspillet. Det er selvfølgeligt helt tilladt at stille spørgsmål til både dit eget parti samt andres partier. På den måde, hjælper vi hinanden i klubben til at blive bedre til skak.

Så derfor –  mød op hver anden torsdag når der er Skaktræning og følg med i analysen. Støt op om din Skakklub og mød dine skakkammerater på en ny måde!

Lad os gøre torsdag til en fast træningsaften i klubben og på den måde udvikle både vor spillestyrke samt det sociale liv i klubben.

Tid og sted: Asgård Skole – hveranden storsdag kl. 19.00-20.30.

Første Skaktræning er 1. september 2022.

Der er lukket for kommentarer.