Præmier i alle rækker

IMG 4337

Køge Skakklub dominerede pokalstævnet i 2. HK i Sorø.

I de 3 rækker, der blev afviklet i søndagens stævne, hentede Køge Skakklub præmier til alle de 4 tilmeldte hold.
Det var ikke overraskende de to elitehold Team Xtracon Køge 1 og 2, der løb med 1. og 2. pladsen i den stærkeste række. Efter 1. rundes indbyrdes møde, som endte 2 – 2, var der ingen af de øvrige hold fra Holbæk, Maribo og Kalundborg, der kunne forhindre de to Køge-hold i at kvalificere sig til Pinsens finalestævne i Svendborg.
De to holds enkeltresultater må følge, når hovedkredsens webmaster får noget på hjemmesiden.
Der var også kvalifikation i bredderækken, hvor Køge havde tilmeldt et hold bestående af Jesper Pondal, Erik Carlsen, Paulius Meskenas, Finn Stuhr og Virginija Meskeniene. Det var et undertippet hold, der ratingmæssigt var det næst laveste af de 6 hold. Kun Holbæk var lavere rated. Da det med de nye regler var matchpoint, der talte før brætpointene, havde Næstved dannet et hold bestående af Nils Linde Olsen, Thomas Christensen, Kim Nørgaard og en 1000-mand. De var klare favoritter, men løb allerede i 2. runde ind i et topmotiveret Køge-hold, der overraskende vandt 2½ – 1½. Paulius og Virginija vandt, Erik Carlsen spillede remis, mens Jesper Pondal tabte.
I runden inden vandt Køge-holdet 3 – 1 over Nykøbing Sjælland, og i 3. runde gik det ud over Sydøstlolland, der også tabte 2½ – 1½. Desværre måtte vi ned med nakken mod Holbæk, som så kom et halvt point foran os. I sidste runde skulle vi møde Faxe, og med en 3 – 1 sejr kom vi a point med Holbæk. Lige matckpoint og brætpoint gjorde Holbæk til vinder, da de var bedre indbyrdes med os. Altså kvalificerede Holbæk og Køge sig til stævnet i Svendborg.
I ungdomsrækken deltog et hold besående af Vaidas Meskenas, Betram Wester, Konrad Volder og Isak Brintlev. Holdet blev toer i rækken. Da der er fri tilmelding til ungdomsrækken i Pinsen, kan vi have flere hold med til dette arrangement. 
Også her vender jeg tilbage med individuelle resultater.

Kamprapport og tabeller af Bjarne Haar

Billeder fra stævnet:

IMG 4337IMG 4339IMG 4341IMG 4342 2

Der er lukket for kommentarer.