Plus et halvt på søndagens to kampe

IMG 5693

To vidt forskellige resultater kendetegnede søndagens to kampe.
1. divisionsholdet havde en frygtelig svær udekamp i Fredericia. Med flere spillere ude af holdet pga. af Europa Cup og andre afbud var det en nærmest umulig opgave for det reservespækkede hold. 
Inden kampstart, der var 10 minutter forsinket, da Køge 2 kom for sent, havde formanden håbet på et 5 – 3 resultat til Fredericia, men det skulle gå endnu værre. 
Med to hurtige tab til Ellen Fredericia og Kasper Henriksen blev holdet sat under et kæmpe pres. Selv om der blev kæmpet godt, blev det kun til 4 remiser. Det var Henrik Dahl Pedersen og de 3 reserver, Martin Sandor, Henrik Smidt-Nielsen og Jesper Pondal, der stod for disse.
Det blev altså til 2 – 6.
Individuelle resultater og tabel. Som det ses af tabellen er holdet stadig kun 2 point fra førerholdet, der nu er Fredericia.

I mesterrækken skulle Køge 3 en tur til Kettinge på Lolland, hvor de skulle møde Sydøstlolland. Holdet var selvfølgelig også reservespækket, da flere spillere var hentet op på Køge 2. Heldigvis var det nok rækkens svageste hold, som Køge 3 skulle møde.
Det skulle vise sig, at det sammensatte hold var rigelig stærkt. Det blev også her til 2 hurtige sejre. Denne gang heldigvis til os, da Peter Ove Krogh og Jørgen Nielsen hurtigt fik skovlen under deres modstandere . Derefter kom endnu et point, da Arild Rimestad satte sin modstander mat. Erik Carlsen tog remis i et dødt bondeslutspil mod den gamle Nysted-kæmpe, Kim Nielsen. Da Virginija Meskeniene og sønnen Paulius Meskenas fulgte trop med hver deres gevinster, så var sejren i hus.
Spørgsmålet var derfor nu, hvor stor sejren skulle blive.
Niels G. Larsen tog også skridtet fuldt ud og en storsejr på 6½ – 1½ var hjemme, idet Bjarne Andersen tabte sit parti.
Med to vundne kampe ligger Køge 3 nu som nummer et i rækken.
Individuelle resultater og tabellen.
Altså blev det til et samlet plus på et halvt point til de 2 Køge-hold.

Billeder fra mesterrækkens kamp:
IMG 5693IMG 5694IMG 5695IMG 5696IMG 5697IMG 5698IMG 5699IMG 5700IMG 5701

Der er lukket for kommentarer.