Paulius vinder Køge Forår 2019

IMG 5472 2

Endnu en gang viser Paulius Meskenas, at han har det i sig, der skal til for at vinde turneringer. I sidste runde kunne Jesper Pondal ellers selv have afgjort til egen fordel, idet han med de hvide brikker havde godt fat i Paulius. Men Paulius fik etableret et tilsyneladende truende angreb, hvorefter de to kombattanter enedes om remis. 
Derved sluttede Paulius et halvt point foran netop Jesper, men også Erik Carlsen, der også kom på 5 point ved at vinde uden kamp over en sygemeldt Bjarne Andersen, kunne blande sig i præmieuddelingen.
Morten Hald sørgede for rundens store overraskelse, idet han med de sorte brikker slog Rugile Meskenaite. Rugile fik ellers etableret et godt angreb, men Morten slap fra det kun en bonde under mod to isolerede dobbeltbønder. Der blev hurtig udlignet, og da Rugile lidt efter bommede en kvalitet, gav hun op.
Derved blev Morten Hald vinder af den nederste præmiegruppe, mens Kurt Jensen med sin fine gevinst over Michael Vesterskov løb med den anden præmie i gruppen.
Tabellen kom til at se således ud.
Vinderen og lidt andre billeder fra runden:
IMG 5472 2IMG 5466IMG 5468IMG 5469

Der er lukket for kommentarer.