Også Frem 2 mødte muren

20170129 120440 2

Endnu en storsejre til Team Xtracon Køge

1. holdets vej mod 1. division har længe set lysene ud. Spørgsmålet er vel blot, hvor meget vores modstandere undgår at sætte til for at finde vej til den næstbedste placering. Tilsyneladende har selv fynboerne accepteret, at sådan er det. 
Holdet drog til Frem i Odense, hvor deres 2. hold havde gjort klar til en varm velkomst. Kaffen var både stærk og varm, som flere på holdet nød.
Det lovede godt for Fremerne, da Hans Dahl syntes, han var kommet skidt fra start og tilbød remis efter 18 træk. Peter Morling var ikke længe om at række hånden frem. Det var klart motiverende for værterne. Nu var pointhøsten startet. 
Efter en time måtte Jan Kuntz strække våben mod Björn Ahlander og kort tid efter var Henrik Dahls modstander Yann le Besq i samme situation. Rozentalis var mod sædvane hurtigt færdig. Efter blot 1,5 times spil var det overstået, så stille og roligt smuldrede Fremernes håb om stor point høst, og da Percivaldis modstander, den gode gamle falstring Erik Pedersen, ikke længere kunne holde sammen på sin stilling, måtte også Frem erkende, at de på lige fod med de øvrige hold i gruppen havde ramt muren. Team Xtracon Køge kunne med endnu en knusende sejr køre hjem med 7½ point og en pointhøst efter 5 runder på 36½, efterfulgt af læseforeningen 1 med 23 point.
Finn Stuhr
20170129 120440 2

Eduadas Rozentalis mod Bjørn Nielsen

20170129 121035 2

Den gode gamle falstring Erik Pedersen mod Martin Percivaldi

Der er lukket for kommentarer.