Klubmesterskabet på juleferie

IMG 4663 2

Med tirsdagens udsatte parti mellem Erik Carlsen og Jesper Pondal kunne klubmesterskabet holde juleferie.
En tydelig uambitiøs Erik Carlsen, der var tilfreds med det halve point for at opnå sin forventede score for turneringen, spillede uinspireret for blot at opnå dette mål, mens en Jesper Pondal, der havde spillet klart under den forventede score i sine hidtidige partier, gik hårdt efter sejren.
Som det så ofte går, bliver remistilbud afvist, og den forcerende spiller sætter i sit ønske om mere sin stilling over styr. Det skete også i dette parti, men en “barmhjertig” Erik Carlsen tog alligevel imod remisen, da et tilbud blev smidt på bordet.
Derved holder Kasper Henriksen sin første plads julen over og må alt andet lige også være favorit til at vinde mesterskabet. Det skal dog siges, at Ulrik Larsen har et udsat parti mod Klaus Hestehauge. Hvis han vinder det, kommer han á point med Kasper, men da Kasper har vundet deres indbyrdes parti, må turneringssejren ligge inden for rækkevidde. Henrik Dahl ligner en sikker indtager af tredje pladsen.
I gruppe 2 ligger Peter Ove Krogh lunt i spidsen af feltet. Paulius Meskenas har dog et udsat parti, men selv om han skulle vinde dette, vil han stadig være et halvt point efter. Da de to spillere har mødt hinanden med remis som udfald, kan P.O. sikkert cruise sig til sejren.
Som det ser ud i øjeblikket, bliver det Michael Vesterskov og Virginija Meskeniene, der skal spille om trejde pladsen.
Tabellen ses her.

Lidt billeder fra turneringen:
IMG 4663 2IMG 4665 2IMG 4666 2IMG 4667 2IMG 4668 2IMG 4669 2IMG 4670 2IMG 4671 2IMG 4877 2IMG 4878 2IMG 4879 2

Der er lukket for kommentarer.