Juleferie på førstepladsen

IMG 4066

Søndagens to holdkampe i henholdsvis 1. division og mesterrækken gav fine sejrer.
Det betyder, at begge hold kan holde juleferie på fortjente førstepladser.
Sejrer der dog godt kunne have været en smule større for begge holds vedkommende.
Team Xtracon Køge var en tur til Bornholm, hvor holdet skulle møde de lokale helte. Og netop 3 af de lokale må have fået heltestatus efter remiser mod langt stærkere spillere. Henrik Mølvig tog nok en for hurtig mod  Jan Pedersen, der kun har 1728 i rating. Anderledes kæmpede Mikkel Antonsen i over 100 træk mod gode gamle Rune Andersen, og Björn Ahlander måtte også nøjes med et halvt point.
Der var forventede sejrer til Boris Chatalbashev, Axel Smith, Erik Zude, Martin Percivaldi og Kasper Henriksen.
Derfor endte kampen 6½ – 1½ i Køge favør.
Turneringstabellen findes her.

2.-holdet mødte hjemme Dianalund 1. Det lignede en storsejr, da rundekortet blev udført, men en walk-over blev det ikke til. Vi var ratingfavoritter på alle brætter og havde en forventet score på 6,27 – 1,73.
Som sædvanlig kæmpede spillerne fra Dianalund heroiskt. Det fik Henrik Dahl, Henrik Smidt-Nielsen, Niels G larsen, Klaus Hestehauge og ikke mindst Erik Carlsen at føle. Alle opnåede remis efter god kamp, men Erik var nok lidt heldig med sin remis.
Alarmen gik i nabobygningen og fik også alarmen i hovedbygningen til at summe. Derfor var Erik nødt til at have fat i alarmsselskabet, hvor der var ventetid. Da han endelig kommer igennem, bliver han smidt af og må om i køen igen. Koncentrationen var forsvundet, og han begik den kassiske fejl at spille á tempo, da han var tilbage ved brættet. Modstanderen var gavmild, så efter yderligere 14 træk gav han efter på et remistilbud.
Hans Dahl Pedersen, Jesper Pondal og Bjarne Andersen vandt deres partier. Så med ingen tab endte kampen 5½ – 2½. 
Turneringstabellen findes her.

Et par billeder fra Køge 2 – Dianalund 1: De 3 vindere i forgrunden på begge billeder.

IMG 4066

IMG 4064 2

Billeder fra turen til Bornholm:

Boris og Jens Bornholm 2

Færgen fra Bornholm

Der er lukket for kommentarer.