Holdturneringsresultater

Weekenden og tirsdag bød på 5 holdkampe. I skakligaen spillede man to runder, mens man fik afviklet en kamp i 1. division, A-rækken og B-rækken. M-rækken blev udsat.
I skakligaen klarede Team Xtracon Køge sig som sædvanlig godt. De spillede mod henholdsvis Brønshøj og Øbro. Udfaldet af kampene blev det samme i begge opgør, idet Køge 1 vandt begge kampe med 6½ – 1½. Team Xtracon Køge fører gruppen med 11 point ned til Skanderborg.
De individuelle resultater ses her: Brønshøj – Køge og Køge – Øbro, mens tabellen ses her.
I 1. division fik det ikke så godt. Et sent Corona-tilfælde lavede markant om på holdopstillingen, hvilket kunne ses på slutresultatet.
Køge 2 mødte et hold fra FREM Odense, som gav Køge-holdet en lussing på hele 2 – 6. Individuelt faldt resultaterne således ud.
Tabellen ses her.
Køge 4 mødte Skovbo 1 i Borup. Også her var der også en Corona-ramt, der blev erstattet af Michael Vesterskov, der lå højere på styrkelisten.
Det blev til et acceptabelt nederlag på 5 – 3, hvilket svarede meget godt til den forventede score. De individuelle resultater kan findes her, og den samlede stilling for rækken ses af tabellen.
Køge 5 skulle en tur til Holbæk, hvor de skulle deres 3. hold. Vi havde store problemer med at samle er hold og først mandag aften var den sidste spiller på plads. Køge 5 var klar underdog med en forventet score på 0,31. Holdet overraskede stort ved at spille 2 – 2. Individuelt klarede spillerne sig således. Tabellen for B-række 2 ses her.

Der er lukket for kommentarer.