Holdturneringen i gang

IMG 2194

Team Xtracon Køge og 2.-holdet fik skudt sæsonens holdturnering i gang med træningssamling og 1. runde.

IMG 2194

Det blev en begivenhedsrig og lærerig træningssamling, der indledte dette års holdturnering. Lørdagen startede med en frokost, og straks efter en kort præsentation af de tilstedeværende gik GM Jon Ludvig Hammer i gang med gennemgang af et par illustrative og overraskende slutsspil. På yderst pædagogisk vis demonstrerede Jon pointerne og potentialerne i stillingerne og fik på den måde åbnet øjnene på de forbløffede tilskuere. Efter en kort pause afsluttede den unge stormester træningssamlingen med at vise et par interessante partier, og alle deltagerne kunne således inspirerede tage hjem til morgendagen 1. runde af holdturneringen.
IMG 2206

Eftermiddagen sluttede med uddeling af klubjakker til alle involverede i Team Xtracon Køge.

Søndagens program stod for 1.-holdets vedkommende på en udekamp mod Præstø, som er oprykkere til divisionen. Spørgsmålet var vel ikke om holdet kunne vinde, men snarere om sejrens størrelse. Det endte med en sejr på 7½ – ½ og forhåbentlig en oplevelse for folkene i Præstø. Kun Kasper Henriksen afgav point.

IMG 2210

2.-holdet skulle hjemme møde nedrykkerne fra divisionerne Maribo. På trods af, at holdet skulle aflevere de to øverste brætter til 1.-holdet, var det en jævnbyrdig kamp, som desværre sluttede med en sejr til Maribo på 4½ – 3½. Jørgen Nielsen tabte overraskende. Også overraskende hurtigt. Det var dog mere forventeligt, at Klaus Hestehauge kunne tabe til Henning Nielsen, der er meget stærkt spillende i øjeblikket. Klaus havde dog chancen for remis. Henrik Smidt-Nielsen vandt et spændende parti mod Jens Mott. I gensidig tidnød bølgede det frem og tilbage, men efter gevinst af officer og dronningeafbytning var sagen klar. Resten af holdet spillede remis.

Der er lukket for kommentarer.