Holdskakresultater fra weekenden

 

Køge Skakklubs 2.- og 3. hold har i weekenden været i aktion!

I 2. HKs M-række har Køges 3. hold været en tur i Nykøbing Sj. Skakklub. Resultatet blev et nederlag på 3-5. Fint resultat trods alt. Scoren er lidt over forventet og hjemmeholdet er blandt de bedre i rækken!

Resultater fra matchen ses her:
Stillingen i 2. HK M- række ses her:

Om matchen skriver Finn Stuhr:

3. Holdet stillede fuldtalligt ude mod Nykøbing. S. Og vi levede op til vores forvente på 2,68, idet vi fik 3 point med hjem.
Finn kom ret hurtigt i klemme og måtte ned forholdsvis tidligt, det samme  med Anna Sofie, der ellers stod lige hele vejen  men bondeslutspillet var ikke godt.
P.O fik et gratis tårn og modstanderen opgav. Morten kæmpede bravt med 2 bønder mindre, men forgæves.
Så blev det ellers remis på de sidste brættet, hvor Sissel dog havde initiativet med Dronningforvandling  som den første men modstanderen spillede korrekt og remis med 2 bønder og 1 dronning hver.

Så 3-5 et hæderligt resultat

Billeder fra 3. holdets kamp mod Nykøbing:
20230129 153817
20230129 153830
20230129 153844

Køge Skakklubs 2. hold i 2. division gruppe 1 var en tur hos Frederiksberg Skakforening! Med en samlet forventet score på 1,6 var det en farlig modstander, som Køge var oppe imod. Men da røgen lettede havde vi scoret 3½ mod hjemmeholdets 4½. Et smalt nederlag efter en fin præstation fra alle spillere! Især Køges topbrætter gjorde rent bord og klarede sig fint mod Fredriksbergs højt ratede spillere!

Resultater fra matchen ses her:

Holdet må nok desværre se at nedrykning er uundgåelig. Men dagens match mod Frederiksberg Skakforening var et fint resultat!

Der er lukket for kommentarer.