Holdskakken igang

I weekenden begyndte holdturneringen for denne sæson. Forhåbentlig bliver den gennemført i sæsonen 21/22, da Corona lagde holdturneingen ned i sidste sæson.
Ligaholdet spillede lørdag og søndag i Skanderborg mod henholdsvis Fredericia og Skolerne. Holdet fik lige som sidste år en god start. Ikke to gange 8 – 0, men henholdsvis 7 – 1 og 7½ – ½. Nærmeste forfølgere fra Skanderborg og Hillerød har 10 point og er allerede 4½ point bagefter.
Resten af tabellen ses via følgende link.

Køges 2.-hold spiller i 1. division og var en tur i Søborg, hvor de skulle møde Odysseus.
Holdet var ramt af flere afbud, så det var en svær kamp, der skulle gennemføres. Resultatet blev et 5 – 3 nederlag, hvilket i sig selv er acceptabelt. Holdet kommer til at kæmpe for overlevelse i 1. division, men hvis det kan holde den tredjesidste plads, de ligger på nu, så er overlevelsen hjemme.
Tabellen ses her.

Køge 3 spiller i mesterrækken i 2.-HK´s holdturnering. De skulle en tur til Slagelse, som på grund af de mange afbud i Køge var kæmpe favoritter. Holdlederen havde sat næsen op efter et 2 – 6 nederlag, men Slagelse havde en kæmpe off-dag, og det lykkedes derfor Køge-holdet at spille 4 – 4.
Sissel Kærgaard indledte med en sensationel sejr over Villy Lindskov. Sissel vandt i kun 9 træk. Partiet kan ses her:
Hvid: Sissel Kærgaard  Sort: Villy Lindskov
1. e4      ;  Sf6
2. e5      ;  Sd5
3. Sf3    ;  d6
4. Lc4    ;  Sb6
5. Lxf7+; Kxf7
6. Sg5+ ; Kg8
7. Df3    ; De8
8. e6      ; h6
9. Df7+ ; opgivet

Tabellen ses her.

Køge 4 og 5 spiller mandag og tirsdag henholdsvis i Nykøbing F og Køge.

Der er lukket for kommentarer.