Heldig oprykning til 3.-holdet

IMG 4222 2

Lørdagens afsluttende runde i A-rækken blev afholdt i Borup Kulturhus sammen med en masse croquis-tegnere i fællesrummet.
Selvom de nøgne mennesker normalt ville fange fristede blikke, var det spændingen ved de 64 felter og 32 brikker, der stjal den største opmærksomhed.
Uden drama var det ikke. Først var der problemer med holdene sydfra. Flere biler blev fanget at snefygning og stærk vind på Farø-broen og havde derfor svært ved at nå frem tilstarttidspunktet. Senere var det den spillemæssige situation, der løb med opmærksomheden, idet de to hold, der reelt kæmpede om den ekstraordinære oprykningsplads, begge spillede langt under niveau. Spørgsmålet var nærmest, hvilket af holdene Sydøstlolland og Køge 3 der spillede mindst dårligt.
Det blev heldigvis Køge 3, der tabte mindst. Efter en forholdsvis pæn start så det ud til, at Køge 3 ville vinde holdkampen mod Præstø 2. Siden begyndte det at smuldre, og da flere remisstillinger pludselig blev til tab og gevinststillinger til remis, var ulykken total. Det blev til kun 3 points og altså et nederlag på 5- 3.
I matchen mellem Skovbo 1 og Sydøstlolland 1 gik det endnu værre for sidstnævnte. Da Køge-holdet vendte næsen hjemad, skulle Sydøstlolland vinde de sidste 3 partier. Det var dog så godt som umuligt, da de i det ene parti stod tykt til tab og i de to øvrige skulle kæmpe for remis. Det blev dog også kun til et halvt point mere, og det var således en realitet, at Køge 3 stod til oprykning til mesterrækken.
Vordingborg var dog en suveræn vinder af gruppen. Det demonstrerede de med en klar 6½ – 1½ sejr over Faxe 2.
Turneringsskemaet ses her:

Lidt billeder fra stævnet:

IMG 4222 2IMG 4226 2

Der er lukket for kommentarer.