For lille en sejr til 2. holdet

IMG 4012

Et reservespækket 2. hold skulle en tur til Nykøbing Sjælland for at skyde deres rejse mod divisionen i gang.
På papiret en overkommelig opgave, men som det skulle vise sig ikke så lige til som umiddelbart forventet.
Vi kom ellers hurtigt godt i gang med pointhøsten, idet Bjarne Andersen flot vandt sit parti, inden andre dårligt var kommet ud af åbningen.
Klaus Hestahauge fulgte dog hurtigt efter, da modstanderen lavede nogle simple fejl, der kostede bonde og kvalitet. Kasper Henriksen var tilbage i sit gamle jeg og spillede Michael Lynge ud af brættet i et flot gennemført parti.
Derefter blev Peter Ove Krogh tilbudt remis, men tog ikke imod og forcerede i stedet til tab. Jesper Pondal fik en minimalt bedre stilling, men fik lidt hjælp af modstanderen og vandt så bare.
Erik Carlsen stod nærmest suverænt godt i sit parti, men var ikke tålmodig nok og fik åbnet stillingen alt for tidligt, og pludselig stod han til uundgåelig tab.
Niels G Larsen vandt et vanskeligt slutspil med dronninger og bønder på sikker vis. Tilbage sad Henrik Smidt-Nielsen mod Peter Holst. Henrik stod klart til tab, men efter slapt spil af Peter fik han god chancen et par gange til at hive remisen hjem. Han overså dog begge gange og måtte ned med nakken.
En fin 5 – 3 sejr, der dog godt kunne have været 2 point større.

Tabel og øvrige resultater findes her.

Billeder fra runden:

IMG 4012

IMG 4015

IMG 4016

Der er lukket for kommentarer.