Endnu et skridt nærmere oprykning

IMG 4936

Søndagens to kampe var ikke kommet i gang, før dramaet var startet. Sydøstlolland var forlængst ankommet til matchen i mesterrækken, men Tåstrup var endnu ikke dukket op kl. 11.55 til kampen i 2. division gr. 2. Kort efter dukkede fire mand op anført af Jan Mose Nielsen.
Inden holdkortet overhovedet var blevet udfyldt, havde Jan Mose proklameret, at Tåstrup ikke ønskede at deltage i LIVE-dækningen. Han påberåbte sig rettigheder svarende til TV-rettigheder i fodbold og ville kun deltage, hvis hver spiller fik 1000,- kr. Det udløste en hæftig debat, som i første omgang kom til at handle om rettighederne til partierne. Da man ikke kunne enes om dette, besluttede Verner Christensen, der var dagens dommer, at sætte kampen i gang og så opklare stridsmålet efterfølgende.
Så begyndte næste runde af barnligheder. Efter holdkortets udfyldelse, der også blev foretaget af Jan Mose, blev han bedt om at notere, hvem der var dagens holdleder. Svaret var: “den der blev sidst færdig”, hvilket han havde forsøgt sig med ved en tidligere lejlighed. Der fik han også at vide, at det ikke kunne lade sig gøre, da holdlederen har særlige beføjelser. Herefter underskrev Jan Mose med et kryds. I øvrigt var holdkortet også udfyldt forkert, idet der var byttet om på de to sidste spillere. Den sidste dukkede ikke op blandt de 4 spillere, der endnu ikke var mødt frem. De sidste ankom omkring en halv time efter kampstart.
Kampene kunne endelig sættes i gang. Mikkel Antonsen, der skulle møde Jan Mose Nielsen, foretog sit første træk 1. d4, hvorefter Jan Mose udvandrede. Som en formidlende omstændighed kunne Mikkel efterfølgende fortælle, at han ikke var helt sikker på, om Jan Mose havde sagt, at han gav op. Uvisheden betød, at Mikkel måtte vente 1½ time, før han endelig kunne returnere til Slagelse.
Selve kampen forløb næsten helt, som forventet, idet den ene sejr efter den anden løb ind. Det blev til 7 – 0, men tilbage sad Kasper Henriksen, der var kommet lidt under pres. Manglende modspil bagte ham i yderligere vanskeligheder, der desværre endte med tab af partiet. Det samlede resultat blev derfor 7 – 1.
Da Køge 2´s nærmeste modstander Sydøstfyn, der spillede mod Læseforeningen, ikke kunne vinde lige så stort, så øgede Køge 2 sin føring fra ½ point til 2½ point. Med to kampe tilbage ser det mere og mere ud til oprykning til 1. division. Tabellen ses her.
De individuelle resultater ses her.

I matchen i mesterrækken mod Sydøstlolland kom den netop nykårede klubmester, Ulrik Larsen, ud for noget af en overraskelse, idet han allerede i 9. træk måtte opgive, da han ville tabe en officer uden nogen form for kompensation. Resten af holdet kom sig heldigvis over chokket og arbejdede sig sikker mod en storsejr. Kun Peter Ove Krogh og Klaus Hestehauge måtte afgive et halvt point hver, så resultatet blev 6 – 2. De øvrige resultater kan ses her.
Desværre vandt Holbæk 2 6½ – 1½ over Dianalund 1 og kom således et halvt point tættere på det førende Køgehold, der nu kun er et point foran. I 6. runde mødes de to hold, og vi må formode, at tingene bliver sat på plads ved denne lejlighed. Helst til Køges fordel.
Tabellen ses her.

Billeder fra runden:
IMG 4936
IMG 4938
IMG 4939
IMG 4940
IMG 4941
IMG 4942
IMG 4945
IMG 4946
IMG 4947
IMG 4949

Der er lukket for kommentarer.