Endnu en flot holdweekend

IMG 4143

I denne weekend gik det ud over det gode gamle og hæderkronede Frederiksberg Skakforening i 1. division gr. 1. På trods af det store 6½ – 1½-resultat gav Frederiksberg god modstand. Især Dan Henry Andersen havde godt fat i Team Xtracon Køges 1. bræt Boris Chatalbashev. Gennem en stor del af spillet havde han således en bonde mere, men da partiet endte i et uligefarvet løberslutspil endte det med remis.
De to gange Henrik med efternavnene Danielsen og Mølvig fik også kamp til stregen. Begge havde chancen for gevinster, men små fejl af dem begge kostede det havle point. 
Resten af holdet førte deres brikker til sejre skønt modstandernes ihærdigt forsøg på at holde stillingerne lige. Så endnu en kamp uden nederlag og en flot sejr på 6½ – 1½, der nu betyder, at holdet fører divisionen med 10½ point. Dermed må oprykning til Skakligaen være helt sikker. Kun udeblivelse fra en kamp kan ændre på dette forhold.
Turneringstabellen findes her. LIVE-partierne kan findes på dette link.

I mesterrækken mødte Køge 2 Slagelse 1 hjemme. Også disse partier kan findes i ovenstående link, da begge hold spillede i Teatersalen på Asgård Skole.
Det skulle ikke blive til den samme store sejr til hjemmeholdet som for 1. holdet, men sejren var dog stor nok til at bringe holdet meget nærmere en oprykning til 2. division. Det blev til en fin sejr på 5 – 3, der bragte holdet hele 7 point foran Faxe 1, der ligger på 2. pladsen.
Netop Faxe 1 skal Køge 2 møde i sidste runde, men holdet håber allerede ved næste holdkamp mod Holbæk 2 at sikre sig oprykning til divisionerne.
Der blev kæmpet godt på alle brætter, og alle syntes at have solide stillinger. Nogle endda med mindre fordele. Det var blot at realisere disse fordele. Nemt er så noget bare ikke. Det måtte flere mærke. Især Bjarne Andersen måtte føle dette. Bjarne havde fået en god stilling, da modstanderen tilbyder remis. Bjarne afslår, men i sin ihærdighed for at vinde komme han til at sætte stillingen over styr, hvorefter partiet er tabt.
I den modsatte ende kæmper Henrik Dahl med en lidt dårligere stilling, men han frigør sig på fornemmeste vis og ender med at vinde et flot gennemført parti.
Resten af udfaldene kan findes via dette link, eller man kan se partierne via ovenstående link.

Lidt billeder fra runden.

IMG 4143IMG 4144

IMG 4137IMG 4141

IMG 4145IMG 4151

Der er lukket for kommentarer.