B-holdet fuldender succesen i første runde

IMG 4659

Tirsdag aften kunne 4. holdet fuldende den flotte start, som de 3 første hold havde indledt.
Holdet, der består af Paulius Meskenas, Jørgen Nielsen, Wojciech Pawlak og Virginija Meskeniene, skulle møde et fjerde hold fra Holbæk.
Der var et par afbud på Holbæk-holdet, som gjorde, at Køge 4 var kænpe favoritter. Det var dog Paulius, der først skulle effektuere en fordel, idet han med 4 minutters plustid på uret vandt den første bonde. Og så endda mod så stærk en spiller som Fritz Stolze Mikkelsen, der havde brugt en halv time.
Alle på holdet kom dog godt fra start, og Jørgen og Virginija fik hurtigt klare fordele og kunne fører deres brikker på sikker kurs mod gevinst. Paulius nåede dog at afslutte sit parti før de to andre. Han havde på det tidspunkt to fribønder, men det blev en fælde, som Fritz plumpede i med begge ben, der fik ham til at give op. Paulius vandt en officer for en bonde.
Wojciech var imidlertid kommet lidt på hælene, men brugte sin tid fornuftigt og fandt løsninger. Heldigvis spillede hans modstander ikke helt korrekt i slutspillet, og Wojciech kunne derfor redde en remis i land.
Inden da havde først Jørgen og siden Virginija sikket vundet deres partier. Resultatet blev således 3½ – ½ til Køge 4.

Tabellen ses her:

Lidt billeder fra runden:
IMG 4659IMG 4662

Der er lukket for kommentarer.