50 point og klar oprykning på plads

IMG 2557

Første mål for Team Xtracon Køge er nu nået.

Weekendens afslutningsrunde i Køge blev en succes for såvel Team Xtracon Køge og arrangørerne Køge Skakklub.
Alt flaskede sig på begge fronter, hvilket betød kæmpe sejr til holdet, der således rykkede op med hele 50 brætpoint og 14 matchpoint samt arrangørerne, der fik meget ros for arrangementer, der var LIVE-dækket i 2 matcher. Selvfølgelig kan champagnen, der efterfølgende blev uddelt, være en medvirkende årsag til dette. 46 af de 64 fremmødte tog i hvert fald imod tilbuddet, der var sponseret af Stuhr Vine.
Team Xtracon Køge mødte Læseforeningen 1 og var selvfølgelig LIVE-dækket. Det var kampen mellem Holbæk 1 og Sydøstfyn 1 også. Partierne kan findes her på hjemmesiden under LIVE. Køges kamp blev lidt ensidig, idet GM Jon Ludvig Hammer vandt i rekord få træk. Mikkel Antonsen fulgte hurtigt efter med en fin kombination, og drypvis faldt pointene i turbannen til resultatet 7½ – ½. Kun Jacob Kaaber måtte afgive en remis.
Kampen blev aldrig spændende, men netop spænding skulle der ikke mangle ved stævnet. Kampen mellem Frem 2 og Præstø 1 var jo en af nøglekampene, og i netop denne match var der spænding til det sidste. Præstø var kommet fra baghjul og stod nu kun og manglede et halvt point for at overleve i divisionen. Tidnød og kompliceret stilling gjorde ikke spændingen mindre, men da Præstø med en fin kombination kunne sætte mat, var nedrykning klar. Frem 2 måtte ned sammen med Læseforeningen 2.
Slutstillingen kan findes her.

IMG 2557

IMG 2562 3

IMG 2565 2

IMG 2570 5

Som sidst, Jon Ludvig deltog på holdet, var der arrangeret træningssamling. Der blev igen denne gang serveret frokost som en start.
Jon Ludvig havde fundet nogle opgaver frem til samlingen, hvor der skulle tages beslutning om førstetrækket samt de vigtigste varianter. Meget illustrative opgaver, der pointerede betydningen af de enkelte varianter.
Efter en pause genoptog Jon træningen, men denne gang med temaet “kvalitetsoffer”. Der blev vist eksempler på kvalitetsofre, hvor de lette officerer dominerede brættet.

IMG 2529

IMG 2530 2

Næste mål for holdet er pokalturneringen, hvor vi stadig venter besked om stævnets placering i forhold til 2.-HK.

Der er lukket for kommentarer.