Køges 4. hold buldrer videre, 3. holdet tabte for første gang..

Tirsdag den 13. december 2016 spillede både Køges 3. og 4. hold hjemmekampe i B og C-rækken mod henholdsvis Korsør og Præstø.

Køges 3. hold var svage ratingfavoritter mod Korsør, men måtte desværre indkassere sæsonens første matchnederlag på 1-3. Jørgen Nielsen og Morten Hald spillede begge remis og var først færdige i partier der aldrig helt nåede at blive rigtig interessante. Finn Stuhr kæmpede bravt, men løb til sidst tør for plads til sine brikker, og han kunne ikke undgå nederlaget, da hans modstander til sidst mobiliserede sine brikker til et sidste angreb mod den trængte Konge. Dermed var Korsør foran med 1-2 med kun Michael Vesterskov stadig igang med sit parti. Det endte i et lettere kompliceret slutspil hvor Michael var bagud materielt, men synes at have rigelig kompensation i brikkernes placering. Tidsnøden blev desværre afgørende, og da Michaels tid løb ud først var nederlaget på 1-3 en kendsgerning.

Køges 4. hold har lagt imponerende ud i de første to runder med en score på 6½/8. Det skulle følges op mod Præstø, og det blev til den ratingmæssige forventede sejr på 3-1. Niels Steen Larsen og Theo Stage-Steffensen spillede begge remis, og har nu begge scoret 2½ i de første tre runder. Samme score efter tre runder har Jan Ryder Tønnesen, som vandt sit parti og på 4. brættet vandt også Sune Stage-Steffensen der dermed er den eneste tilbageværende mr. 100% på holdet. Efter sejren over Præstø fører holdet nu C-rækken med hele 4 point ned til … netop Præstø.

Alt i alt en god afslutning på 2016 fsv. angår holdturneringen, der fortsætter igen til januar… 

Der er lukket for kommentarer.