Sponsorer


kogekommunextracon


image001


logo med vÃrdilinje 003

Ugeavisen Køge
brasseriet logo 002
Din Tøjmand

I 5. runde var Køge 2 i 1. division, Køge 3 i mesterrækken og Køge 4 i A-rækken i kamp.
Køge 2 skulle en tur til Søborg for at møde Odysseus. Holdet var yderst reserveramt, hvilket kunne ses ved, at Finn Stuhr var på 8. brættet.
En nødvendighed, da mesterrækkeholdet også skulle have en chance i Faxe. Holdet var dog stadig klar favorit, hvilket også retfærdiggjorde Finn på holdet. Den forventede score var 3,35 - 4,65, så da Køge 2 led det svigende nederlag på 5½ - 2½, var det nærmest en katastrofe.
Bunden i tabellen er meget tæt. Således er der reelt kun 3 point fra 8. pladsen til 5. pladsen, hvor Køge 2 ligger, da Fredericia og Frederiksberg stadig har en udsat kamp. To svære kampe i de sidste runder mod henholdsvis Næstved 1 og Brønshøj 2, som i øjeblikket er henholdsvis 1 og 2 i divisionen, kan blive skæbnesvangre for eksistensen i rækken.

I mesterrækken skulle Køge 3 som sagt en tur til Faxe, hvor de skulle møde deres 1. hold. Rundens holdsammensætning var blevet foretaget ud fra en vurdering af modstanderholdenes styrke. Spillerne skulle fordeles, så begge hold havde en reel vinderchance. Her havde Faxe en lidt større forventet score end Køge 3. Nemlig 4,48 - 3,52. 
Det skulle blive en meget spændende kamp, som Køge 3 havde stor ære af. Det var kun, fordi Peter Ove Krogh overhørte et remistilbud, at holdet ikke fik en spinkel sejr. Han tabte, og resultatet blev derfor 4 - 4.
Køge 3 ligger nu på en 4. - 5. plads i tabellen. Hele 5 point ned til Sydøstlolland, der endda har henholdsvis rækkens nummer 3 og 1 i de to sidste runder. Derfor burde holdet ikke komme i nedrykningsfare.

I mandags skulle Køge 4 så en tur til Nykøbing F. Deres 4 afbud gjorde langt mere overkommeligt for Køge-holdet, der kun var ramt af et afbud. På den baggrund var sejren på 5 - 3 ikke et point for stor. Kun sjusk gjorde, at sejren ikke blev noget større, hvilket den forventede score med cifrene 1,72 - 6,28 tydeligt viser.
Finn Stuhr tabte hurtigt en dronning og opgav, mens Erik Carlsen forsøgte at vinde sin stilling med en kvalitet i overvægt. Stochfish siger dog, at Carlsen burde have givet kvaliteten tilbage for at have en lille fordel. Peter Ove Krogh kom et par bønder bagud, og da han ydermere spillede unøjagtigt, kunne han ikke forhindre bondeforvandling.
Køge 2 har endnu ikke tabt i denne sæson og ligger på en øjeblikkelig 2. plads i tabellen. Kun 1½ point efter Næstved, som holdet skal møde i sidste runde.

Lidt billeder fra A-holdet kamp:
IMG 5784 2IMG 5785 2IMG 5786 2IMG 5787 2IMG 5788 2


Nyheder

3. Køge Weekend slut

01-05-2022 Erik Carlsen

Den 3. Køge Weekend sluttede med delte vindere, da GM Vladirmir Okhotnik og Casper Liu...

Læs mere

Årets næst sidste holdkamp

08-04-2022 Erik Carlsen

Sidste søndag spillede mesterrækkeholdet sæsonens næst sidste holdkamp.Henrik Andersen har leveret følgende referat..Her finder man...

Læs mere

JGP-finale i Køge

26-03-2022 Erik Carlsen

Sæsonens JGP-finale blev afholdt på Asgård Skole i Køge lørdag den 26.marts.14 spillere var mødt...

Læs mere

ks logo bund
Asgård Skole, Norsvej 2, 4600 Køge

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.