Sponsorer


kogekommunextracon


image001


logo med vÃrdilinje 003

Ugeavisen Køge
brasseriet logo 002
Din Tøjmand

Holdrunden i den forgangne uge gav kampe til alle klubbens 6 hold.
Lørdag indledte 5. og 6. holdet i et fællesstævne i Sorø med to kampe. I første runde skulle Køge 5 møde Sorø 2, mens Køge 6 løb ind i Præstø 4. Det blev til to gode sejre, hvor Køge 5 vandt 3½ - ½ og Køge 6  2½ - 1½.
I anden runde var der lagt op til et indbyrdes opgør mellem de to Køge-hold. Det blev en spændende kamp, som helt retfærdigt endte 2 - 2. Det var Køge-holdenes første kampe i denne sæson, da det første stævne blev udskudt. Her findes tabellen.
Samme lørdag indledte Team Xtracon Køge en dobbeltrunde mod henholdsvis BMS og Hillerød. Det skulle blive en grusom weekend for det ellers så suveræne ligahold.
Trods den stærkeste opstilling nogensinde med 7 stormestre og en international mester blev det ikke den walkover, som man kunne forvente. Allerede i første kamp mod BMS blev det lidt op ad bakke. Tre stormestre måtte ned med nakken, og med en overraskende remis til Aryan Tari blev det kun til en sejr på 4½ - 3½.
Det skulle gå meget værre i søndagens kamp mod Hillerød. Det blev til endnu to nederlag til Køges stormestre, og med yderligere 4 remiser blev det til holdet første matchpointtab, idet kampen endte 4 -4. Det så ellers længe ud til at Køgeholdet skulle lide sit første nederlag, men en fabelagtig redning af GM Henrik Danielsen reddede heldigvis noget af holdets ære. Team Xtracon Køge fører dog stadig ligaen, men en afgørende kamp kan blive hjemmekampen i næste uge mod Skanderborg. Stillingen ses her.
I søndagens 1. divisionskamp mødte Køge 2 Frederiksberg. Det var et stærkt Køgehold, der skulle møde en næste lige så stærkt modstander. Køge 2 kom hurtigt godt fra start, idet det flere steder allerede var skabt mindre fordele. Disse udviklede sig stille og roligt igennem hele matchen, og kun en ærgerlig overseelse af Jacob Kaaber-Hansen gjorde, at sejren ikke blev på 6 - 2 men 5 - 3. Jacob havde ellers spillet sig til en klar gevinst og ærgrede sig selvfølgelig meget. Stillingen i divisionen er nu, som den kan ses her.
Køge 3 i mesterrækken skulle søndag en tur til Holbæk. Holdet var kæmpe favorit med en forventet score på 5½ - 2½. Desværre kunne holdet ikke leve op til denne forventning og måtte endda se sig besejret med hele 3 - 5. Alt for mange remiser og oven i købet to nederlag gjorde udfaldet. Stillingen i mesterrækken er nu som ses her.
Tirsdag skulle Køge 4 i A-rækken så i kamp. Det var hjemme mod Præstø, der stillede reservesvækket op. Køge 4 derimod stillede i fuld holdopstilling og var derfor klare favoritter. Også her var den forventede score 5½ - 2½. Et godt kæmpende Præstø-hold ydede god modstand og overraskede nok en lille smule. Kampen endte 4½ - 3½ til Køge 4, hvilket der nok ikke kan siges noget til.
Stillingen i A-rækken ser nu således ud: tabel.


Nyheder

3. Køge Weekend slut

01-05-2022 Erik Carlsen

Den 3. Køge Weekend sluttede med delte vindere, da GM Vladirmir Okhotnik og Casper Liu...

Læs mere

Årets næst sidste holdkamp

08-04-2022 Erik Carlsen

Sidste søndag spillede mesterrækkeholdet sæsonens næst sidste holdkamp.Henrik Andersen har leveret følgende referat..Her finder man...

Læs mere

JGP-finale i Køge

26-03-2022 Erik Carlsen

Sæsonens JGP-finale blev afholdt på Asgård Skole i Køge lørdag den 26.marts.14 spillere var mødt...

Læs mere

ks logo bund
Asgård Skole, Norsvej 2, 4600 Køge

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.