Sponsorer


kogekommunextracon


image001


logo med vÃrdilinje 003

Ugeavisen Køge
brasseriet logo 002
Din Tøjmand

Travlhed kom til at bestemme årets menu til julefrokosten.
Det blev således ikke Carlsens hjemmelavede julefrokost, der igen i år blev smidt på bordet. Det blev Finn Stuhrs opgave at bestille platter. Det blev til flotte platter fra den lokale kok, og sammen med lidt juleøl og anden drikkelse blev det alligevel til en kulinarisk oplevelse.
Hyggeligt selskab fra de ti fremmødte var jo også med til at skabe den nødvendige stemning, der gør det værd at møde op til et gratis måltid her i den meget travle tid.
Efter lidt oprydning blev det så tid til den årlige julelyn. Da alle deltog i oprydningen efter frokosten og opsætningen af brætter og brikker, gik der ikke mange minutter, før alle var klar til første parti.
Det var forventet, at feltets to ratingfavoritter skulle være toneangivende. Det flaskede sig dog således, at Brian Jørgensen og Ulrik Larsen skulle møde hinanden allerede i første runde. Om det var dette nederlag, der kom til at præge Ulriks turnering, kan man nok ikke entydigt sige, men konstateres kan det, at det i de 9 partier kun blev til 4 point.
I anden runde kom Jørgensens eneste pointtab. Han var med de hvide brikker oppe mod den "stærke" formand Carlsen. Normalt en meget overkommelig opgave for Brian. Det blev et spændende parti, der blev præget af den knappe tid i slutfasen. Partiet var vel reelt remis, da de to kombattanter var kommet ud i et uligefarvet løberslutspil. Med Brians 10 sekunder og Carlsen 36 sekunder tilbage tilbød formanden remis, hvilket Jørgensen selvfølgelig ikke kunne afslå.
Flere gange i turneringen endte partier med kun 1 sekund tilbage til den ene af spillerne. Så der blev spillet til det yderste. Summa summarum blev det til den forventede sejr til Brian Jørgensen, der kun satte det halve point til mod Carlsen. På en delt anden plads kom så Jesper Pondal og Erik Carlsen, der begge satte 1½ point til undervejs i turneringen.
Der var langt ned til de efterfølgende pladser, som lige skal nævnes her:
4. Finn Stuhr                                     5 point
5. Henrik Smidt-Nielsen              4½ p.
6. Ulrik Larsen                                  4 p.
6. Kurt Jensen                                  4 p.
8. Peter Ove Krogh                         3 p.
9. Lasse Skjoldborg                       1 p.
10. Flemming Nielsen                  0 p.

God jul til alle!

Nyheder

3. Køge Weekend slut

01-05-2022 Erik Carlsen

Den 3. Køge Weekend sluttede med delte vindere, da GM Vladirmir Okhotnik og Casper Liu...

Læs mere

Årets næst sidste holdkamp

08-04-2022 Erik Carlsen

Sidste søndag spillede mesterrækkeholdet sæsonens næst sidste holdkamp.Henrik Andersen har leveret følgende referat..Her finder man...

Læs mere

JGP-finale i Køge

26-03-2022 Erik Carlsen

Sæsonens JGP-finale blev afholdt på Asgård Skole i Køge lørdag den 26.marts.14 spillere var mødt...

Læs mere

ks logo bund
Asgård Skole, Norsvej 2, 4600 Køge

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.