Sponsorer


kogekommune

stuhrvine

xtracon


image001


logo med vÃrdilinje 003

Lordagsavisen091
brasseriet logo 002
Din Tøjmand

Mandag var der afslutningsrunde i C-række 2 i Næstveds nye lokaler i Arena Næstved. Køge Skakklub havde 2 hold med, som begge skulle bevise, at de var bedre end deres resultater i de hidtidige kampe antydede.
Køge 5 skulle møde det ubesejrede Næstved-hold, der før start var sikre på at vinde rækken. På papiret en lige kamp, men Køgefolkene havde ikke leveret i de hidtidige runder. Det blev til en flot sejr til Køge 5, der vandt med 2½ - 1½ og fik derfor revanceret sig lidt for en dårlig turnering.
Køge 6 skulle møde Korsør 2, der kun hvade vundet over Køge 5. Det skulle vise sig at være en overkommelig opgave, der blev vundet med hele 4 - 0, hvilket var et point mere en forventet.
To flotte afslutningskampe der førte til følgende slutstilling.

Onsdag var det så Køge 4, der igen skulle en tur til Dianalund, hvor de denne gang skulle møde Dianalund 3. Det var et overratet Køgehold, som suverænt vandt med hele 4 - 0. Det giver holdet en føring på 3 point inden sidste runde, der spilles i Holbæk. Derfor bør oprykning til A-rækken blive en realitet, når sidste runde afvikles den 12. marts. Tabellen ses her.

Nyheder

Ulrik Larsen bymester 2019

02-10-2019 Erik Carlsen

Det blev Ulrik Larsen, der trak det længste strå i det afgørende parti mod Erik...

Læs mere

Ulrik Larsen ny i spidsen af byturnering…

25-09-2019 Erik Carlsen

Efter 6. runde i byturneringen bragte Ulrik Larsen sig alene i spidsen af byturneringen.Det største...

Læs mere

Midtvejs i byturneringen

10-09-2019 Erik Carlsen

De unge i turneringen viser tænder.Aftenens runde bød på god modstand fra turneringens unge deltagere...

Læs mere

ks logo bund
Asgård Skole, Norsvej 2, 4600 Køge

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.