Sponsorerkogekommune


stuhrvine


xtracon


image001logo med vÃrdilinje 003

Robert Petersen er efter lang tids sygdom død.
Robert var ramt af kræften gennem flere omgange og var således tilbage i klubben i kortere tid efter første operation. Derefter kom atter en periode med kamp mod sygdommen, hvor Robert ikke orkede skakken, men stadig var aktiv i politik og havde sin gang i koret, som han sang i. Disse aktivitet optog Robert meget, og de seneste år udgav han derfor to CD´er med arbejdersange.
Robert var en meget aktiv mand, som det jo også fremgår af ovenstående. Han involverede sig dybt i det, han havde med at gøre. Vi havde således stor gavn af Roberts engagement i bestyrelsesarbejdet i klubben gennem en del år. Han blev desværre nødt til at trække sig, da konen blev ramt af en voldsom hjerneblødning. 
På det sidste var Robert så voldsomt ramt af sygdommen, at han ikke tog mod besøg. Overrrasket var jeg da også, da jeg så Robert på valgplakaterne til byrådsvalget. Men det var nok typisk Robert. Han kæmpede til det sidste. Robert blev 76 år.

Æret været hans minde.

Robert

Nyheder

Køge Skakklub i Skakligaen

11-02-2018 Erik Carlsen

For første gang i Køge Skakklubs historie er klubbens 1.-hold avanceret til Skakligaen. Det er...

Læs mere

Træningssamling med Jon Ludvig Hammer

11-02-2018 Erik Carlsen

Traditionen tro, når Jon Ludvig Hammer spiller for 1.-holdet, afholdes der træningssamling for klubbens spillere...

Læs mere

Alle 4 hold vinder igen

31-01-2018 Erik Carlsen

Efter weekendens to flotte sejre til Team Xtracon Køge og mesterrækkeholdet skulle klubbens to øvrige...

Læs mere

ks logo bund
Asgård Skole, Norsvej 2, 4600 Køge

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.