Sponsorer


kogekommune

stuhrvine

xtracon


image001


logo med vÃrdilinje 003

Lordagsavisen091
brasseriet logo 002
Din Tøjmand

Robert Petersen er efter lang tids sygdom død.
Robert var ramt af kræften gennem flere omgange og var således tilbage i klubben i kortere tid efter første operation. Derefter kom atter en periode med kamp mod sygdommen, hvor Robert ikke orkede skakken, men stadig var aktiv i politik og havde sin gang i koret, som han sang i. Disse aktivitet optog Robert meget, og de seneste år udgav han derfor to CD´er med arbejdersange.
Robert var en meget aktiv mand, som det jo også fremgår af ovenstående. Han involverede sig dybt i det, han havde med at gøre. Vi havde således stor gavn af Roberts engagement i bestyrelsesarbejdet i klubben gennem en del år. Han blev desværre nødt til at trække sig, da konen blev ramt af en voldsom hjerneblødning. 
På det sidste var Robert så voldsomt ramt af sygdommen, at han ikke tog mod besøg. Overrrasket var jeg da også, da jeg så Robert på valgplakaterne til byrådsvalget. Men det var nok typisk Robert. Han kæmpede til det sidste. Robert blev 76 år.

Æret været hans minde.

Robert

Nyheder

To solide sejre til Køge 4

17-01-2019 Erik Carlsen

Køge 4 har afviklet 2 kampe i B-rækken i denne uge. I tirsdags havde holdet...

Læs mere

To point tættere på DM

14-01-2019 Erik Carlsen

Weekendens 2 kampe i Xtracon Skakligaen bragte Køge Skakklub to skridt nærmere det endelige Danmarksmesterskab...

Læs mere

VM-DOMMER, FU-MEDLEM OG NU MEDLEM AF KØG…

02-01-2019 Erik Carlsen

International Arbiter (IA) og International Organiser (IO) – international skakdommer og -arrangør, Arild Rimestad er...

Læs mere

ks logo bund
Asgård Skole, Norsvej 2, 4600 Køge

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.