Sponsorerkogekommune


stuhrvine


xtracon


image001logo med vÃrdilinje 003

I aftes blev 6. runde af Det åbne Køgemesterskab afviklet.
Eller næsten da, da et af de vigtigste partier fra runden var udsat. Det var toppartiet mellem Jesper Pondal og Ulrik Larsen. Sammen med Peter Ove Krogh og Erik Carlsen havde de alle 4 point inden de sidste afgørende runder. De sidstnævnte mødte hinanden i 6. runde, hvor P.O. havde de hvide brikker. 
I sin sædvanlige c4-åbning fik P.O. en noget passiv stilling, hvor han gennem det meste af partiet ikke nåede ud over 3. række. Han fik dog stillet sig massivt op uden synderlige svagheder, så partiet trak ud til aftenens sidste parti. Det blev netop et forsøg på at komme ud over 3. række, der skabte den første af flere mindre svagheder. Det betød reelt, at P.O. måtte binde 3 officerer til svagheden, og da han så spillede den modsatte randbonde frem til 5. række, fik han skabt en svaghed, der kom til at koste en bonde. Det blev begyndelsen til enden.
Dermed kom Erik på 5 point og kan nu selv være med til at bestemme, hvor mesterskabet skal lande. Han venter nu spændt på afgørelsen mellem Jesper og Ulrik. Ingen andre kan reelt blande sig i kampen om mesterskabet.
Der var ingen overraskelser i de øvrige partier. Skulle man pege på én, så må det være Virginijas sejr over Finn Stuhr.
Turneringens tabel kan ses her.
Billeder fra runden:

IMG 4113

IMG 4115

Nyheder

P.O. og Carlsen deler

02-10-2018 Erik Carlsen

Med en gevinst til hver i sidste runde af Byturneringen delte Peter Ove Krogh og...

Læs mere

Byturneringens første runder

04-09-2018 Erik Carlsen

Der er nu afviklet 3 runder af byturneringen. Det er godt nok første gang, at...

Læs mere

UNGDOMS EM I RIGA

03-09-2018 Erik Carlsen

Slutrapport fra Troldmandens by Køge Skakklub har igen i år to spillere med ved Ungdoms...

Læs mere

ks logo bund
Asgård Skole, Norsvej 2, 4600 Køge

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.