Sponsorer


kogekommune

stuhrvine

xtracon


image001


logo med vÃrdilinje 003

Lordagsavisen091
brasseriet logo 002
Din Tøjmand

Mandag var der afslutningsrunde i C-række 2 i Næstveds nye lokaler i Arena Næstved. Køge Skakklub havde 2 hold med, som begge skulle bevise, at de var bedre end deres resultater i de hidtidige kampe antydede.
Køge 5 skulle møde det ubesejrede Næstved-hold, der før start var sikre på at vinde rækken. På papiret en lige kamp, men Køgefolkene havde ikke leveret i de hidtidige runder. Det blev til en flot sejr til Køge 5, der vandt med 2½ - 1½ og fik derfor revanceret sig lidt for en dårlig turnering.
Køge 6 skulle møde Korsør 2, der kun hvade vundet over Køge 5. Det skulle vise sig at være en overkommelig opgave, der blev vundet med hele 4 - 0, hvilket var et point mere en forventet.
To flotte afslutningskampe der førte til følgende slutstilling.

Onsdag var det så Køge 4, der igen skulle en tur til Dianalund, hvor de denne gang skulle møde Dianalund 3. Det var et overratet Køgehold, som suverænt vandt med hele 4 - 0. Det giver holdet en føring på 3 point inden sidste runde, der spilles i Holbæk. Derfor bør oprykning til A-rækken blive en realitet, når sidste runde afvikles den 12. marts. Tabellen ses her.

Nyheder

Klar sejr og oprykning

12-03-2019 Erik Carlsen

Søndagens afslutningsrunde i 2. division gr. 2 blev afholdt på Asgård Skole i weekenden. Køge...

Læs mere

Skæbnesvanger søndag

03-03-2019 Erik Carlsen

Den udsatte kamp i mesterrækken mod Holbæk 2 skulle have været adgangsbilletten til 2. division...

Læs mere

Flere gode holdresultater

27-02-2019 Erik Carlsen

Mandag var der afslutningsrunde i C-række 2 i Næstveds nye lokaler i Arena Næstved. Køge...

Læs mere

ks logo bund
Asgård Skole, Norsvej 2, 4600 Køge

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.